Forskellige typer af Kortspil

Posted on maj 3, 2016 By

Der er ubegrænsede typer af kortspil, der skal spilles. Folk tror, fordi to spil bruger samme dæk i 52-kort, de er lignende Unibet spil, men intet kunne være mere forskellige end Barbu og hastighed, eller Pai Gow og Pinochle.

Her er en liste over tyve forskellige slags kortspil, og nogle fakta om dem.

Full House Jacks and Queens

1.Bridge

Bridge er et populært kontrakt bud spil. Bridge har en kultur – der er hjemmesider, avisartikler, og selv radioudsendelser afsat til at bygge bro strategi. Der er en verdensomspændende besættelse bro, selvom det er blevet kaldt den hårdeste kortspil i verden. Med en kompliceret strategi og stejl indlæringskurve, at mange bro er ikke bare et spil, det er en livsstil. Jeg ville ønske, jeg overdriver.

2. Whist

Whist kunne kaldes “Bridge, Jr” – og selvom det ikke er så stort et spil som det var engang, og er væksthæmmede i popularitet ved big-bror Bridge, har Whist aldrig rigtig døde ud. Card gamere elsker trick-tage spil – slå din modstander i sådan en visuel måde er en af de mere spændende del af enhver kortspil. Whist har nogle af kompleksiteten i Bridge uden bud.

3. Texas Hold’em

Texas Hold’em er noget af en legende – en poker variant med en historie så rig som en Spaghetti western. Denne version af poker, en tegning og væddemål spil, blev opfundet og derefter gjort populær af gamle tid poker hajer i Texas, deraf navnet. Dette er uden sammenligning den mest populære poker variant lige nu, og bringer flere nye folk til kort spil end noget andet spil.

4. Hjerter

Det siges, at de fleste af de professionelle poker tour spillere er hardcore Hearts spillere, og at de satse store penge på cutthroat spil Hjerter i mørke mystiske værelser under turneringer. Romantisk som det kan lyde, ville det give mening for disse kort hajer at elske omgang Hearts – en ellers barnlig spil matchende kort (og ingen bud) normalt bliver til en konkurrencedygtig mareridt. På grund af spillet, der er masser af måder at skrue dine modstandere i hjerter. Trick-vindende og passerer kort er store elementer af hjerter.

BridgeHjerterKortspilTexas Hold'emWhist


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *