Historien om gaming – En dynamisk Fællesskab

Posted on april 3, 2016 By

Siden sin kommercielle fødsel i 1950’erne som et teknologisk særhed ved en videnskab fair, har gaming blomstret i en af de mest rentable underholdning industrier i verden.

Gaming-Evolution

Den mobile teknologi boom i de seneste år har revolutioneret industrien og åbnet dørene til en ny generation af spillere. Faktisk har gaming blevet så integreret med moderne populærkultur, der nu selv bedstemødre vide, hvad Angry Birds er, og mere end 42 procent af amerikanerne er spillere og fire ud af fem amerikanske husstande har en konsol.

De Tidlige år

Den første anerkendte eksempel på et spil maskine blev afsløret af Dr. Edward Uhler Condon på New York verdensudstilling i 1940. Spillet, der bygger på det gamle matematiske spil Nim, blev spillet af omkring 50.000 mennesker i løbet af de seks måneder, det var på vise, med computeren sigende vinde mere end 90 procent af de spil.

Men det første spil, der er designet til kommerciel brug i hjemmet ikke dukke indtil næsten tre årtier senere, da Ralph Baer og hans team udgivet sin prototype, den “Brown Box,” i 1967.

Den “Brown Box” var et vakuumrør-kredsløb, der kan være forbundet til et tv-apparat og tilladt to brugere at kontrollere kuber, jaget hinanden på skærmen. Den “Brown Box” kan programmeres til at spille en række spil, herunder bordtennis, brikker og fire sportsspil. Ved hjælp af avanceret teknologi for denne gang, tilføjede tilbehør medfølger en lightgun for et mål skydespil, og en særlig tilknytning bruges til en golf sætte spil.

Ifølge National Museum of American History, Baer mindede, “The minutter spillede vi ping-pong, vi vidste, vi havde et produkt. Før at vi ikke var alt for sikker. ”

Magnavox-OdysseyThe “Brown Box” blev licenseret til Magnavox, som udgivet systemet som den Magnavox Odyssey i 1972. Det gik forud Atari af et par måneder, som ofte fejlagtigt opfattes som den første spillekonsol.

Fra august 1972 1975, da den Magnavox blev afbrudt, blev solgt omkring 300.000 konsoller. Dårlige salg blev skylden på dårligt forvaltede i butikken marketingkampagner og det faktum, at hjemmet spil var et relativt fremmed koncept til den gennemsnitlige amerikanske på dette tidspunkt.

Men roderi det kunne have været, det var fødslen af det digitale spil, vi kender i dag.

Historien om gamingSpil TeknologiTeknologi


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *