Solitaire – Den Insomniacs computerspil

Posted on juli 5, 2016 By

Der er et væld af online-spil derude for dit yngre barn. Nogle af dem er dem, du rent faktisk skal opmuntre dit barn til at spille. Ja, opmuntre dit barn til at spille spil Klick här . Hvad et koncept! Der er spil derude på internettet, der vil lære dit barn et væld af nyttige, meningsfulde begreber.

De kortspil, der er online er nogle, som du måske har spillet som barn (men ikke på computeren)! Disse er kort matching spil, Memory Trial og Solitaire.

aces-poker-cards

Card matching spil starter med kort med billedsiden nedad. Du har hele spil kort vender nedad. Dette kan være for udfordrende for en 3 eller 4 år, men over, der har opmærksomhed span at fuldføre dette spil. Dit barn bliver nødt til at matche par af kort ved at vende matchede par. Ved at klikke på et af kortene vil vend den om. Hvis det næste kort, at barnet klikker på matcher det første kort, de forsvinder fra skærmen. Barnet skal rydde brættet med så små forsøg som muligt. Dette spil tager et stykke tid, især hvis barnet ikke huske kortene tidligere vendes. Dette spil forbedrer hukommelsen og træner øjet til at genkende samme og forskellige.

En anden kortspil er Card Memory Trial. Dette kortspil er velegnet til den yngre barn i gruppen af 3 til 10 år. Da barnet aldre, kan dette spil blive for let. Igen barnet skal matche par af kort ved at vende matchede par. Ved at klikke på kortet vil vend det. Hvis det næste kort barnet klikker matcher den foregående, så begge kortene forsvinde. Hvis de ikke stemmer overens, som du klikker på det tredje kort, både af de tidligere kort forsvinder. I dette spil er der færre kort til at matche end det forrige spil, og de er symboler i stedet for tal og bogstaver i jakkesæt. Jo færre flytter barnet gør, vil han den højere eller hun score. Scoren med den mindste mængde af forsøg (eller klik) er den bedste score. Kortene blandes tilfældigt, således at ingen har en fordel ved at huske, hvor kortene er.

Solitaire er bare, at du sandsynligvis har spillet dette spil mange gange. Forskellen med dette online spil er, at der er absolut ingen snyd! Reglerne er de samme. Kortene er lagt ud på samme måde, som du ville lægge dem ud, når man spiller med de faktiske kort. Formålet med Solitaire er at bruge alle kortene i bunken gradvist at opbygge alle fire dragter i bunken kort i stakke begyndende med esser og slutter med konger.

computerspil


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *